047 - 715 - 016    auto.horvat@ka.t-com.hr

Mlinovi i krunjači kukuruza

--> Početna --> Rezervna oprema --> Mlinovi i krunjači
mio logo MLINOVI I KRUNJAČI MIO OSIJEK

mio mlinovi Mlinovi MIO Standard su jedni od najpoznatijih strojeva za obradu kukuruza. Postoji više vrsta , npr. ručni krunjači,motorni krunjači,jednostavni mlinovi za mljevenje zrna kukuruza te mlinovi koji mogu imati oba dvije kombinacije.
Svaki mlin ima garanciju godinu dana te rezervno sito.
Sve MIO Standard mlinove možete pronaći u našem dućanu te rezervne dijelove za njih,sita , koševe,noževe i ostale potrošne dijelove.

calopek logo KRUNJAČ KUKURUZA KK - 3500
krunjac calopek Omogućava Vam kvalitetnu i brzu pripremu kukuruza u zrnu. Krunjač kukuruza nije velikih dimenzija i težine, pa se njime lako i jednostavno manipulira, a namjenjen je uglavnom za individualne poljoprivredne proizvođače i poljoprivredna domaćinstva.
Rukovanje i upravljanje strojem maksimalno je pojednostavljeno i prilagođeno ovakvom načinu upotrebe, a primjenjene mjere zaštite na stroju maksimalno su zastupljene.
Pogledajte prospekt: pdf icon

calopek logo MLIN ČEKIĆAR KARDANSKI
mlin cekicar calopek Omogućava Vam kvalitetnu i brzo mljevenje kukuruza u zrnu. Mlin ima pogon preko kardanskog vratila traktora ili preko elektromotora.
Potpuno je zatvoren tako da nema nepotrebnog prašenja i dima.
U standardnoj opremi sa sa mlinom dobivaju tri sita : Sito Fi 4 mm , sito Fi 6 mm i sito Fi 8 mm.

megametal logo KRUNJAČ KUKURUZA KK - 3000
krunjac megametal Kardansko-električni krunjač K-3000 služi za krunjenje kukuruza, a može ga pokretati kardansko vratilo ili elektro-motor. Kapacitet krunjenja iznosi 3 tone na sat. Krunjač ima mogućnost regulacije košare, ovisno o debljini klipa kukuruza.
Izrađuje se u tri izvedbe:
1) Običan – bez puža
2) Sa pužem za uvrećavanje kukuruza
3) Sa dugim pužem (2 m) za transport kukuruza (u prikolice, silose...)
Pogledajte prospekt: pdf icon
Horvat d.o.o. Copyright 2015
Izrada web stranica : Pintardesign.hr