047 - 715 - 016    auto.horvat@ka.t-com.hr

O nama

slika o nama

Auto Horvat d.o.o. je firma osnovana društvenim ugovorom između osnivača Auto Hrvatske d.d.,koja je do tada bila punopravni vlasnik trgovine i zemljišta, i Ive Horvata koji i danas nosi naziv direktora poduzeća.
Firma se nalazi u Draganiću pokraj Karlovca gdje je i sjedište firme.

U suradnji sa proizvođačima proizvoda koje nudimo, krajnjim korisnicima te koristeći vlastito iskustvo nastojimo se prilagoditi željama i potrebama kupaca kako bi ostvarili njihovo zadovoljstvo jer to je ono što nam je osnovni cilj. Naš asortiman čine proizvodi za profesionalno korištenje u poljoprivredi, šumarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, stočarstvu, građevinarstvu, komunalstvu i hortikulturi.Nadamo se da će te uz naše stalne kupce i VI u skoroj budućnosti postati jednim od njih stoga nemojte čekati i obratite nam se u trgovini, telefonom ili mailom!
Danas se tvrtka Auto Horvat d.o.o.se može pohvaliti dvorištem punim poljoprivrednih strojeva i mašinerija. Uvoznici smo kvalitetnih i provjerenih proizvođača iz desetak zemalja kao što su KRPAN, SIP, IMT , BIARDZKI , BCS ITALIA , WIRAX i slično. U tvrtci se na prvo mjesto stavlja briga o kupcima,garancija kvalitete proizvoda i usluga koje su im osigurale velik broj stalnih i lojalnih kupaca.
Horvat d.o.o. Copyright 2015
Izrada web stranica : Pintardesign.hr